29nov, fre -

Halloj!
provet gick super duper dåligt, och jag får damp på Martin som njuter av att plåga oss. Enligt honom så hoppades han att "provet inte var för lätt". Det var fem sidor där 50% ( eller kanske 25%.. men ändå ) var saker som knappt stod i boken utan som bara fanns i anteckningarna.. SUG, ofta ja håller koll på mina anteckningar. aja, det är ju Martin vi snackar om haha. bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa :) 

Åker direkt hem och plockar och städar undan lite saker, orkade inte damsuga eller damma. Vid tre tar jag bussen in till stan och går runt i lite affärer med Daniel :) trevligt, as usually ;)

Sen har jag bara vart hemma, vart social med mamma. Hjälpt till med maten, kollat idol och massa gamla roliga klipp från youtube. Världens mysigaste kväll <3

i morron blir det massa som händer. först öppet hus på skolan, trååkigt. Sen hem en snabbis, packa, städa lite osv. Sen hem till Viccan och förfesta, vi har hela huset för oss själva! :D Sen iväg på hemils fest ;)

kommer bli bäst,
uppdaterar antadligen på söndag :)
PUSSS

28nov, fre-

Heej!
idag smäller det, Geografi prov tredje lektionen och jag är nervös som bara den. Vet inte riktigt hur det kommer gå :/ piss apa. Aja, De flesta i klassen började plugga lite för sent så jag är nog inte ensam om det, hah.

efter skolan ska jag in till stan och träffa Daniel, sen hem och stäääda mitt rum.. Yiipeee!

uppdaterar ikväll :)
PUSS!


26nov, ons-

fyfan fyfan fyfan!
Nu har jag då pluggat in 10sidors geografi. Suttit med skiten sen jag kom hem, hatar man geografi eller hatar man geografi..?
jajajajajjaaa.. I morgon blir det att plugga in 10sidor till så jag har ju mycket att se fram emot! ;)

Jag får väll hoppas att det blir en rolig helg helt enkelt efter allt slit! :))
ska inte tråka ut er mer om min roliga dag
PUSSSSSS

25nov, tis -

hejjjs!
otroligt chill dag! I love it! slutade typ, vid elva redan. Gick då i KYLAN till pappas jobb och hämtade min älskade mobil som har legat där heeeela långa natten utan mig. Jag vet att den har saknat mig! När jag sen väl var hemma var själva tanken att plugga geografi (hatahatahata).. men ah, vet inte vad som hände riktigt där. Jag blev fast vid datorn och fixade bloggen lite. Headern ska ändras, vet att den näst sista bilden inte riktigt passar in :/ hmm.. aja.

Vid tre-fyra tiden åkte jag hem till Daniel, kollade lite Andra avenyn som vanligt ;) snacka, kolla tv och sånt roligt. trevligt trevligt :)))

Ska nog försöka fixa mitt rum och sen soova :)
PUSSAS!



























23 nov, sön -

hejsan! :)
Helgen har vart riktigt bra och lugn, vilket har vart jävligt skönt. I fredags åkte jag in till stan och träffa issa, pontus och joppe.
Vi satt ute i kylan och frös, snacka massa och fikade på eh. vid fem-sex tiden blev det allt för kallt för att vara kvar i stan. Så när jag väll förberede mig på att få vänta i en halvtimma på 400a bussen så kom 316 preciiis när jag kom fram till busshålls platsen, TACK GUD! mina fötter var heelt djupfysta!

när jag väl kommer hem så skulle vi fira Lena som fyller år :) När äntligen Mia, Jim, Casper, Jouline och chrisopher kom så blev det lite tårta och fika och sånt kul. Avslutade kvällen framför Idol. :)

lördags gick jag och syster upp tidigt. Vi skulle in till stan och va med Issafelicia för att ta kort. Tror vi fick rätt nice pics :) har inte fått dom än, men om jag inte glömmer så ska jag lägga ut dom.. OM jag nu får dom någon gång.. haha.
Vid halv två går jag och träffar Daniel vid Kattegatt så åker vi buss hem till honom. Gjorde inte så mkt speciellt, kollade som vanligt på andra avenyn (<3), satt vid datorn och snacka lite, mysigt. Sen följde han mig till bussen och när jag äntligen var hemma i undebara Åled var sophie, bobby, sune & lena där. blev god mat, sällskaps spelet "med andra ord". jag skratta ihjäl mig! Sen blev det lite Buzz med alla också. :D

idag har jag inte gjort något nödvändigt över huvudtaget. gått ut med hunden, spelat buzz med syster ( hon ägde mig :( ) sen kollat på film. what a day. och i morgon är det skola, uuuush :(

PUSSAS!

20nov, tors -

vad finns det mer att säga än att de senaste dagarna har vart sjukt jobbiga? men det känns otroligt skönt att man märker vilka som verkligen finns där, ni anar inte hur mycket ni betyder.

men igår var den värsta dagen.
hade ett jobbigt slut med älsklingen.. jag vart sjukt ledsen hela kvällen igår, och hela dagen idag.
det har aldrig kännts så här verkligt och jag har verkligen ingen aning om vad som kommer hända i framtiden. Jag har lovat mig själv att nästa gång det tar slut, då är det slut. Men jag vet att jag bara lurar mig själv när jag säger det. Nu när verkligheten kommer imot mig så skulle jag göra vad som hellst för att få tillbaka Daniel. Jag har aldrig fattat hur mycket han betyder för mig, och jag vet att jag kunnde gjort mer för honom nu i slutet. Men det känndes skönt att träffa honom idag, han kom hem till mig efter skolan och vi pratade igenom allt. Jag tänker inte tvinga honom till något, hur mycket jag än vill. Men jag tänker ge honom chansen att få känna efter själv, om det är detta han vill. Det känndes skönt idag när du gick, det gjorde inte lika ont att se dig gå. För jag vet nu att du finns kvar där för mig, iallfall ett litet tag tills allt har löst sig. Vet inte hur det kommer lösa sig, det får bli som det blir.

Nu kommer pappa när som, och jag ska hem till honom.
hem och träffa min lilla bäbis vovve + syster <3

PUSS!

18nov, tis -

hej.
Home sweet home, verkligen kul att komma hem igen från göteborg.
Åkte direkt hem till Anna ifrån göteborg och sov där över natten :)<3

Måndagen blev först snabb skoldag, sen hem och träffa Daniel en stund. senare åkte han hem, och jag tog nästa buss till Anna <3
jag älskar dig gumman, så himla skönt att jag har en sån vän som dig i mitt liv. Du är verkligen ljuspunkten i mitt liv just nu. Hur jävla skit dåligt jag än mår och hur jävla ont det än gör i mig, så kan du på nått sätt få mig att glömma allt och bara skratta. Du anar inte hur mycket det betyder.

Sov hos Anna även måndag-natt tills idag, It was a bloody HOT night x) hahah! Sen har det bara vart allmänt tråååkigt i skolan. Kommer hem och jag och mamma lyckas trycka i oss en hel burk med peppakakor, duktigt! sen har jag bara försökt plugga, men ah. Av någon anledning hamnade jag här, hm..

uppdaterar lite när jag kan och orkar ;)

PUSS

15nov, lör -

hejsan.
sitter just nu uppe i götet. blev inget Emelie :(. Men igår blev min fredagkväll iallafall bil upp hit, kolla på idol och somna vid elva.. Idag blev jag väckt vid elva och fick höra att jag skulle vara klar inom en halvtimma. Vilket jag senare fick reda på att det bara var en replik för att skrämma upp mig, haha men det funkade iallafall. Nån timma senare blev det ikea, där var man några timmar på köksavdelningen. Mindre kul, det tyckte lillebror också vilket han tog ut på mig. underbart! sen hem för att sen åka in till stan igen, men denna gång mot Lisseberg. Julskyltning där nu, så det var faktiskt väldigt mysigt att gå där.  Nu ikväll blir det nog basta, om jag orkar. Ansiktsmask, hårinpackning osv. :) ilikeitalot.
fast jag saknar syster min!

nu ska jag nog... hitta på annat! ;)
LOVE FROME GBG! ;))


12nov, ons -

heejheej!

as usually, har jag inte haft tid eller någon ork att uppdatera min blogg. Jag suger verkligen på att göra det, haha.

I Måndags var jag med älskling, åkte hem till honom och sov där över natten. :)

I går åkte jag hem till Anna och hjälpte henne färga håret, han inte riktigt se det när det var fixat och klart. Men jag hoppas iaf du blev nöjd :) Sen vid sju kom älskling hem till mig, så jag städade mitt rum :o:o:o Aldrig sett det så fint.. inte på länge iallafall.

Nu hade jag tänkt åka hem till Anna snaart, inväntar att mamma ska komma hem, vilket hon aldrig verkar göra..

I morgon ska jag hem till pappa, saknat dady. Det var lääängesedan nu jag träffade honom.

Till helgen ska jag träffa Emelie, mer än så vet jag inte. Men vi får la se vad som händer. Det är bara onsdag nu så. :)


PUSS!

-

Ännu en gång står jag i den situationen. eller, situationerna är det väll nu. inget är som det borde vara. Det gör ont att se på när allt rasar.. Hade vart skönt att bara åka iväg just nu, tills allt har löst sig. men det är inte så man löser problem, även om man kan önska det ibland. familj, vänner, pojkvän.. Mitt liv helt enkelt.
Men när alla andra har det svårt så ska man själv vara stark, vilket jag tänker fortsätta försöka vara. För eran skull, för att jag älskar er alla.

:)

behövde bara skriva av mig.



9nov, sön -

hejhej!

kvällen igår blev mycket lyckad! Var på en fest i Mickedala hos Sebbe. Träffade en hel del människor där, både nya och gammla :) Bla. Felicia, sen gick jag även och träffade Rikki en stund :)) Gick ifrån Sebbe redan runt halv ett tror jag och då tog jag bussen hem, och somnade gott i min säng :)

idag skulle jag igentligen träffat Anna, men hon skulle med sin pappa till gbg och träffa sin farfar :( men men vi ses ju på tisdag! Har försökt få tag på älskling idag, men ska försöka ringa han sen igen istället. Så nu ska jag faktiskt spela lite gitarr tror jag, längesedan nu så får väll försöka komma igång igen :)


PUSSAS! :)



jag finns här för er båda, men jag står inte på någons sida.
jag älskar er<3

8nov, lör -

halloj i stugan!

vet inte riktigt vart jag ska börja.. Älskling kom hem till mig igår vid 3, vi fick stressa in till stan för att se bion Patrik 1,5. skit bra och det var hur mysigt som helst! :) jag älskar dig daniel, så jävla mycket! 
Sen blev det stressa hem, viccan ringer och är redan utanför mig och jag själv var i stan. Väl hemma så skulle jag; byta om, sminka mig, fixa håret, käka och packa ner det som skulle med till festen, på en halvtimma.. vi missade bussen :( men det var var inga problem ändå. Det blev bål, musik, dans och massa roliga outfits :) Hade en mycket rolig och (o)nykter kväll. Sen blev det följe med Love till bussen, vi sprang helt i onödan.. Kollade fel i busstidstabellen så vi fick vänta i en kvart haha.

Idag har jag lovat viccan att jag ska festa med henne ;) vet inte riktigt var än, men jag hoppas på en rolig kväll! :)
skriver i morgon !

Pussas!

  


7 nov, fre -

Tja!

igår tillbringade jag min eftermiddag och kväll med min Anna. Efter skolan åker vi till stan och fikar på Espresso House, mysigt! IIZZ EE ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!! efter det åker vi inom mig, käkar nyttig mat (...) och underhåller lillebror tills det att mamma kommer hem som var ute och åt med två kompisar. Då kommer Dag och hämtar oss haha. han är knäpp, han jagade mig när jag pratade i telefon ;) Sen blir det bara mer chill hos annapannamylove och sen somnade man GOTT i hennes myysiga säng(ar)! :DD Love you beestis ;)

Nu sitter jag och har datakunskap, så jävla tråkigt. Vill sluta nununu!
Efter skolan ska jag träffa älsklingen! 13månader idag! <3<3
och ikväll blir det klassfest, verry nice.

PUSSAS!

4 nov, tis -

Tjenixen!
ojoj, en helg utan en enda uppdatering, dålig stil av mig så det blir nog en hel del text nu. Men ska försöka korta ner det så gott som jag kan hah.

Lör :  Gjorde först inget speciellt på hela dagen, men vid fem börjar man göra sig i ordning inför Håkans 40års fest. Alltid lika kul att fixa sig :) Festens innehåll blev; stooor Andersson/Tandrup-släkt, god mat ( som jag knappt kunde äta, buhuhu..) härlig musik, free drink's, massvis med dans och ett bröllop som ingen (utom jaag för att en miss I inte kunde hålla käft) visste om. Grattis Håkan&Pernilla :). Mycktet kul kväll med andra ord!


Sön : Tillbringade jag med min Älskling. Saknat honom jätte mycket! Blev lite "julklapps utdelning" som han kallade det ifrån rika tanten.
oviktigt det som står nedanför, men den som nu bryr sig kan ju läsa, haha.
Fick saker för naglarna, läppglans, lypsyl, eyeliner, kajal, toffsar, 2falskor schampoo, 2falskor balsam, fyra "avsminkningspåsar" ( kommer inte på vad det kallas haha) Och kollegieblock.. SJUKT!..

haha men men, man är ju tacksam! Sen blev det bara mys med honom som vanligt och så vaknade jag vid hans sida, vilket är det bästa jag vet ! :)<3

Mån : En snabb skoldag med två lektioner. Sen gick jag med Viccan in till stan, köpte ett nytt linne & viccan en tunika/klänning. Underbart! Sen när älskling slutat sin skoldag åker vi två en snabb runda inom mig, sen dirket hem till älskling. Nördar oss som vanligt framför Aa (a)  i like it! Sen somnade jag snabbt! :)

that's all!
PUSS












Outfit till 40års festen.
:)


1nov, lör-

Morsning korsning!
igår blev det mycket nytt i min vardag. Dagen började som sagt hos tandis, skulle igenteligen bara vara information men det blev mer än så.. Han gick först igenom "informationen" och sen så väldigt väldigt oväntat undrade han om jag ville få min tandställning. Jag blev jävligt chockad, men det slutade iallafall med att jag fick dit min tandställning där uppe i munnen igår. VÄLDIGT ovanligt. och idag gör det ont som fan, APA. Efter tandis går jag och mamma in till stan, där uppdaterar jag mitt abonemang och får ny mobil på köpet :):) En G502 Sony Ericsson, nöjd som bara den! Senare möter jag syster inne i stan och köper hårfärg, som systeryster sedan la i mitt hår. Tack tack :) Det blev väldigt mörkt, men jag är nog ändå ganska nöjd !

Senare kom även Carro barro :). Mamma hade lite tjejkväll med två kompisar så vi käka lite tacos, efter vi käkat åker joss hem :(. Sen blev det lite data, mycket snack & skratt, och lite mobil (a. Vid tolv åker Carro hem.

Mycket bra dag! :)
PUSS


RSS 2.0