24 jul, fre -

Igår blev det Carro för hela slanten. Mys-kläder, massa godis och typ 4 lång filmer. Var hur nice som hellst! Ibland kan det vara skönt med soft kvällar, trots att fest-suget finns.. Det var nog två veckor sedan jag festade senast och det har vart riktigt skönt att bara ta det lugnt och umgås med kompisar.
Det räcker med minigolf, film kvällar eller bara sitta ner och snacka om allt möjligt.

Idag vaknade jag rätt så utvilda hos Carro. Gjorde oss i ordning, käkade frukost i typ 1 timma framför tv:n och sen lyckades hon lura in mig till stan. Ikväll ska jag hem till pappsen, har inte vart där på säkert 3 veckor - en månad eller nått nu. Helt sinnes sjukt. Inte konstigt att man saknar honom haha :) Samtidigt så vill jag träffa Anna, det var också längesedan nu.. Åååh, om man bara kunde dela på sig själv och vara överallt samtidigt! Tänkt så jävla mycket man hade hunnit med då! ;)

Aja, ska försöka ragga upp nån jävel nu som jag kan umgås med, så uppdaterar jag så fort jag har lyckats sno pappas dator.
BYE


22 jul, ons -

hello!

Haft trevliga dagar nu i veckan. Minns knappt allt som hänt för dagarna känns så himla långa tycker jag. Igår vaknade jag iallafall upp hemma hos bästisen, vi gjorde oss i ordning och åkte in till the city.. Mötte snyggingarna Kajsa och Sara där inne. Rika-Anna shoppade massa snygga fina grejer som jag kommer låna/ta ifrån henne när hon inte ser. :) När shopping rundan var klar kom Viktor-virre och hämtade oss efter sitt jobb och vi åkte hem till honom. Glodde på en Bert film, haha fan vad skön kille! xd
Efter det åkte vi till Burger king som äntligen har öppnat och köpte mat där, sweeeeet!
När vi sedan var mätta och belåtna åkte vi hem till Anna-panna en stund och kollade på Amarican pie, haha skön humor! När halva filmen gått åkte vi till mig och var där en stund och sedan hem till Ricki där också Eddie var och chillade där resten av kvällen tills Anna och jag åkte hem för att sova.

Vaknade sedan idag tidigt på morgonen av att Annas chef ringde och sedan igen av att hennes mamma ringde. När Anna åkt ut till skogen med släkt så gick jag hem till Ricki. Var där en stund och kollade på film. När ungefär halva filmen gått kom Rickis systers systers familj från stockholm över på fika. Vi blev några stycken alltså. Åkte vid 6-tiden hem för att äta god grillad mat. Mormor, Lina, Moster med sambo och barn var/är här och det var riktigt mysigt och gott!
Cyklade lite senare efter det hem till Ricki igen där Dennis var och skulle öva sig på att tattuera, vilket han gjorde på Ricki. Blev någon ploj tattuering på vaderna och en lite mer seriös på ryggen. Helt okej.
Var hemma vid 12 och nu sitter jag här och håller på att dö av kramp i fingrarna efter att ha skrivit ner hela mitt liv på ett inlägg.
Grattis alla er som har lyckats ta er igenom den här texten! (Y)

Nu ska jag sminka av mig och SOVA!
CIAO

20 jul, mån -

Sov riktigt jävla gött i natt, hunden fick nämneligen sova på golvet. Gick upp tidigt och satt i soffan och chillade framför tv:n med söte kusinen Anton. Om bara en liten stund blir det hemfärd med hela gänget, slipper släpa mig på ett tåg och sånt krångel. Trots att jag älskar åka tåg, lite bra musik i öronen och en grym bok eller tidning så är jag skit nöjd alltså. Får väll helt enkelt bli en annan gång.

Saknar bästis så sjukt mycket där hemma, nu har vi umgåts konstant sen sommarlovet började och vi behöver därför varandra!!! :D

Senaste dagarna här uppe har massa tankar samlats i mitt huvud, antar att det blir så när man bara tar det lugnt och inte försöker tänka på så mycket. Allt från pengar till att jag är väldigt naiv snurrar runt i huvudet. Speciellt naiv grejen, visst har det sina fördelar men det har verkligen sina nackdelar ibland. Folk som man tror på, och intalar sig själv att dom menar väl när det i andra sekunden bara blir mer självklart att dom faktiskt inte bryr sig ett piss. Sånna människor förtjänar ingen plats i mitt liv och därför utesluts dom helt. Men när man helatiden får höra om värre värre saker som dom säger så blir man bara ännu mer påminnd och arg över det förflutna.. dra åt helvete säger jag bara, palla komma och fucka upp mitt liv. ush, vissa människor är jag så glad att jag har och jag uppskattar er som fan!

Märks att man inte har skrivit av sig på ett tag nu, alltid gott efteråt. Tänkte iallafall säga att jag ska lyssna bättre på mina riktiga vänner i fortsättningen så det inte blir så här fuckat nån gång mer.

hare fint, pusshaj

19 jul, sön -

Det blev en lång natt för min del.
Sängen och mitt trötta huvud var en bra start för en god natts sömn. Den stora goa fina hunden Molly hoppa upp och la sig näst in till på mig, vilket var väldigt tryggt och mysigt till en början.. Sen upptäcker jag hur det börjar kittlas på benet så jag slår till med handen på benet och tänder lampan för att kolla vad det var. Vad upptäcker jag då? Jo, det värsta djuret på planeten efter spindlar.. En fästing! duktiga jag lyckas döda ( :D ) denna, men när klockan har slagit fyra lyckas jag äntligen somna och har då dödat samanlagt tre fästingar och sett en krypa in i Mollys päls. Rena rama mardrömmen för en stackare som mig :(

Vart lite halv seg och dan idag men men. Sånt man får ta ibland. Inte gjort så jätte mycket speciellt idag, umgåtts med mina underbara kusiner och bara tagit dagen för vad den har vart. Ikväll blir det mys framför tv:n och för hoppningsvis en god natts sömn senare i natt.

I morgon blir det att umgås med bästis, hon är ledig i hela tre dagar nu så vi får lite mer tid att umgås. Vi är ju två nattdjur så att inte kunna umgås om kvällarna är en big miss i sommar lovet! :|

Pusshaj ha det fint.

18 jul, lör -

Hej!

Hultsfred var helt underbart. Nice musik, nice camp, otroligt mycket fylla och obekväm sovplats. Kan det bli mycket bättre? ;) Lägger upp bilder så fort jag får ork, om ni vill se bilder så har www.jjjous.blogg.se några uppladdade iallafall.

Sen hultsfred har jag bara haft lugna och sköna kvällar, man är rätt trött både psykiskt och fysiskt.
Första duschen, riktiga maten och första natten i en säng var helt underbart. Allt är så himla underskattat, som någon sa i campet. "Fan vad porslinstoaletter är underskattade". En vecka på en bajamaja är inte så frästande alltså..

Anyway, kvällarna har spenderats med bästis och en del med Viktor. schysst prick det där va.
just nu sitter jag uppe i Göteborg hos moster. blir att jag stannar här tills på måndag, skönt att vara hemifrån och slippa tänka på allt stress där hemma. Måste fixa med min praktikplats och allt det där när jag kommer hem, men tills dess ska jag bara ta det lugnt!

Nu ska jag och goseMolly ut i "gästhuset" eller vad man ska kalla det och sova.
pusshaj

4 juli, lör -

hello!
har inte orkat me de här. veckan har vart grym. mycket sola&bada på tylösand. Lite mycket festande kanske, men även några trevliga kvällar med bästis och viktor och några fler. Ah, sommar lovet har vart precis så som ja hade tänkt mig och lite bättre. Nästa vecka blir det HULTAN och sen får vi se när jag orkar med den här blogg historian.. tröttnat rätt hårt alltså.

ha de gött, pusshaj

RSS 2.0