31 mars, tis -

ååh jag blir så sur. har inte kunnat logga in på min blogg :(

idag fyller iallafall Carro bruden 17 år, tyvärr har man vart en dålig vän och inte ringt :( Men grattat henne på andra vis har jag iaf gjort.

idag blev man sjukt jävla otroligt glad, hos tandläkaren fick jag idag reda på att jag kanske kommer bli av med min jävla tandställning innan sommaren kommer! Så himla underbart, snart är dom raka och fina! happy face!

Nått annat som även gjorde en glad var att man fick bra resultat på matte provet, 1,5p ifrån Vg. Då jag vid ett jävligt dumt slarv fel blev av med hela 2p.. :( men men, jag är stolt över mitt resultat när man tänker efter på min dåliga kunskap i matematik..

Sen har jag också hälsat på min lilla sjukling Anna-panna som jag för övrigt börjar sakna riktigt mycket i skolan!! Svin, kom tillbaka!!!

Nu är det dags för sandra att krypa till sängs, Puss puss!


inte mkt kvar tills man är helt blond nu :D

30 mars, mån -

underbar helg måste jag säga. både galen & soft, vem kan tacka nej till det?

I går åkte jag & Anna först hem till henne, sen gick vi från stan till Mickedala i det jävligt sköna vår-vädret! Det var till och med ljust när jag gick till bussen på väg hem på kvällen!

Jag orkar inte vänta mer på våren, så trött på kyla och höst att jag kan spy. Tänk att slippa tunga skor och klumpig jacka, bara enkla tygskor som håller värmen och en tjocktröja över, knoppar som nästan slagit ut på träd och buskar och alla vårblommor i väg kanten. Ah,  dör. ger mig vår NUUU

iallafall...
idag har dagen vart sjukt skön. 12.40 skrev jag äntligen min engelska uppsatts, skönt att slippa tänka på den mer! Sen gick jag till Ricki sötnos som först var tänkt att bli en snabb kopp kaffe, men sen kom fittan över och tiden bara flög iväg. Så från att ha varit 3 blev den 9. tiden går fort när man har kul :)

och innan jag går och lägger mig så tänker jag skänka en sista tanke till min stackars bästis som är magsjuk. KRYA PÅ DIG!
Puss puss, sov gott folk.


28 mars, lör -

hejsan!

sandra har erövrat pappas dator, moahaha.
Dagen igår vart super bra. bästis för hela slanten! Vi åkte till onoff och lämnade in hennes mobil på lagning. Haha så hon fick en lånemobil som någon blatte haft innan, och han har glömt tömma sin inkorg och utkorg.. idiiiii! ;) ett gott skratt kan jag säga! 

Vid 8-tiden tog vi bussen till Ricki gubben, softade och kollade på let's dace. Sen ringer Pernilla och vill att vi skulle komma till en fest. Så vid 22 -tiden väntade vi på bussen i regnet och åkte först till Anna och gjorde oss i ordning, sen tog vi bussen till mig där jag hämtade "partystuff", sen väntade Anna, Emil & jag i 50min på bussen till festen xD haha. Lite små trött på buss efter allt åkande.
Va där kanske i två timmar, men jag hade iallafall kul :)

Ikväll skulle man igentligen vart hemma för att umgås med pappa, men han ska iväg till ett par vänner så jag slipper följa med dit. YES! så när jag äntligen skrivigt klart här så tänker jag ringa bästis och kolla hur hennes kväll ser ut :)

hoppas alla andra har en bra helg, puss puss!

27 mars, fre -

Hello!

gick inte så bra de där med att uppdatera mer ofta. Mamma har åkt på kurs i Göteborg så har vart hos pappa heela veckan, där man inte får låna hans dator..

Veckan har gått bra, slutade tidigare både i tisdags och torsdags. Inget jätte speciellt har hänt, mest bara vart med bästa Anna och Ricki. SÅ ovanligt..
Sen är man nästan blond igen :D

I helgen har jag inte en aning om vad jag ska hitta på, tar dagarna som de kommer igen. Det blir för stressigt annars :p
Ska iaf träffa bästisen sen idag :)

PUSS PUSS

23 mars, mån -

Ojsan, Nu var det ett tagsedan man skrev haha.

Fn-rollspelen sög sjukt hårt så var bara där första halva dagen sen tog det kål på mig. Så sandra chilla grillen hemma hos mr R (y)

fredagen förra helgen hade jag en sjukt rolig kväll hos mig och syster med fittan, Ricki & Anna :) Skrattade så jag fick kramper i magen!

Lördagen blev de chillfest med några st. Anna blev koko i huvdet och trilla och "bröt" höftbenet ;) .. blev bara ett giiiigantiskt blåmärke men enligt Anna så bröt hon det haha.

Förra måndagen åkte man till Trysil med Annas familj + hennes farbro med familj.
Slog typ ihjäl mig på de där skidorna men de gick ändå ganska bra den sista dagen :)
Sjukt fin väder fick man också, har bilderna fortfarande i kameran men tänkte ladda upp några här senare.
Det ända som var sådär var väll hem vägen då bilen slira av vägen, yiiipeee!! ...
Men hel och fin kom man hem utan ett enda blåmärke ( :o )

Idag har man vart och snackat med "Svl", efter sommaren så blir allt på topp hoppas man (y)

Nu har jag skrivigt i hundra år och orkar inte mer. I fortsättningen blir det bättre uppdatering kan jag lova!

PUSS PUSS


10 mars, tis -

hejsan svejsan.

Vart en helt okey dag. Mer än att mina "blonda" slingor får mig att vilja vara osynlig.. Men till helgen så blir de andra bullar, höhö!
Har även efter sista lektionen fixat mina sista tre på skrifter för att få åka iväg nästa vecka till Trysil. Fyfan vad jag längtar eller efter att bara få åka iväg. Att bästis är med gör att man längtar ännu mer, vi kommer ha så jävla kul! woho!

I morgon börjat mitt helvete, ska ha Fn-rollspel på Sannarp ons - fre som sagt. Inte en bleeeeekaste aning om vad jag ska göra där ens haha. lost as always.
I morgon ska jag även träffa Issa-pissa-my-love :) lite catch up, fika och Bolt (?) ;)
kan nog inte bli mycket bättre.

Nu funderar jag på att åka hem till min sjukling Anna och ta hand om henne lite :)
PUSS PUSS!

8 mars, sön -

Hallu :)
Helgen har vart sjukt jävla bäst!


i fredags köpte jag äntligen nya jeans och nya skor :) Sen åkte jag hem och hjälpte mammsen med maten. Käka go tacos sen åkte jag dirr hem till ricki och umgicks med honom hela kvällen :)

Igår vaknade man upp sent och fick verkligen sova ut. Träffade bästis sen underdagen och vid 7 åkte jag hem till Viktoria. Hon hade lite tjej-fest efter som hon fyller 17år. Det var riktigt kul :)

Idag mår man faktiskt helt okey och snart kommer Anna hit! 
Sen i morgon är man ledig från skolan, kan verkligen inte bli bättre!

PUSS PUSS

5 mars, tors -

Dagen har rullat på bra! (Y)


För att ha vart dagens värsta skoldag på hela veckan så har den gått ovanligt fort! Kanske för att man har haft mycket förväntningar, men tyvärr utan några svar..

Efter skolan var man gullig och tog bussen med Anna som skulle träffa Kim, hälsade på honom och var en liten liten stund hos Ricki. Tog senare bussen där ifrån för att möta Viccan i stan. Vi kollade runt efter jeans och jag bjöd henne på bion " i taket lyser stjärnorna ". SÅ jävla bäst, och Viccan var söt och grät ^^


Nu mot kvällen försökte jag mig på min matte läxa, men fattar absolut ingenting så får se hur de går med den xD
Nu ska jag ladda upp lite bilder, lägga in musik på mitt minneskort till stereon och sen somna gott till lite Kent tänkte jag. Vet, det är lika underbart som det låter!

PUSS PUSS!

4 mars, ons -

Helgen blev så jävla grym!


I fredags var jag hos Ricki, senare kom Kim & Anna också över och det var lika kul som alltid att umgås med idioterna :)

I lördags vaknade jag upp med bästis bredvid mig i mitt kära åled. Vi packade våra grejer och gjorde oss i ordning för att åka till Gislaved. Där träffa jag Martina för första gången på allt för jävla länge!
Gjorde oss fina och åkte sedan ut till lokalen, där Martina firade sin 18-års dag med typ 70pers.
tack som fan Martina för allt, och grattis igen! <3

söndagen kom Bente och hämta mig och Anna. Väl hemma gjorde jag absolut ingenting mer än att jag mådde som jag förtjänade!

Måndagen började jävligt bra. Skulle ta en kopp kaffe med bara mamma på morgonen. Hittade 3000kr i min kaffekopp som mamma lagt där som en liten överraskning. Det blev tydligen lite pengar över sen vi sålde min moppe ;) så jag är räddad från min egen ekonomi kris!! :D

Sandra ska för dessa pengarna ( för den som antecknar ) inskaffa:
skor,
jeans,
bli blond igen,
ha mer fickpengar till hultsfred.

jag är lyckligast på denna planeten!

Sen har dagarna bara rullat på. Somnade gott inatt bredvid en bästis till kent musik. Jag somnade jävligt skönt!

Nu kom min bästis hit! ska försöka uppdatera mig mer x)
PUSS PUSS

har bestämt mig nu hur jag ska göra.


RSS 2.0