29 aug, lör -

Hejsan!

Igår började jag dagen med att åka in till stan vid tio för att promenera runt och shoppa med Anna. Efter en stund kom även viktor-virre förbi och senare åkte vi till skolan för att ha våran första lektion. Började tio i ett med att ha foto lektion vilket faktiskt var roligt. Efter det cyklade jag hem till Ricki och drack som vanligt massa kaffe och snacka massa skit. Så glad för hans skull, nu har han fått jobb i Norge av alla ställen och ska lämna lilla halmstad bakom sig i sju hela månader för att jobba röven av sig på ett jäkla lyx ställe. Glad för hans skull!

Sen vid sex tiden tog jag och mamma bussen till Isabelle för att käka där med henne o familj. Min älskade lillebror ska åka me dem till Italien i lite mer än en vecka så de skulle diskutera lite grejer där över god mat. Hade det trevligt och lite catch up snack med Issa vilket var skit mys.
Sen vid tio tiden tog jag bussen ut mot Pernilla mot mina älsklings flickor och Virre. Hade även sällskap på bussen av Emil o hans polare som också skulle dit. Kvällen var skit rolig och vid två tre tiden deckade jag och pillan sten hårt i hennes säng.

Idag har jag inte gjort så jävla mycket faktiskt. Var hemma vid typ två och mötte mamma och daniel på bussen som hade vart och shoppat. Gulliga mamma hade då köpt två nya sjalar till mig, love love love.
Nu ska jag snart åka mot Sara där kvällens fest äger rum! SWEET

pusshej

27 aug, tors -

Hello there!

Dags för lite mer info sen sist om mitt underbara liv, wohooo!

I helgen blev det party för hela slanten kan jag lova. Först pillan i fredags som jag skrev sist, sen på lördagen åkte jag och Philip ut till Annies 20års fest. Hade en riktigt mysig, trevlig och onykter kväll med många roliga incidenter (mesta dels). Trots att det var lite små bonnig fest ute in no where typ så vart de skit lyckat!

I måndags då så började praktiken på scandic hotell. Praktiserar inne på resturangen svea som ligger där med att plocka disk, torka bord, duka, stå i disken, plocka ut disken, ha jävligt ont i fötterna och vara så där jobbigt trevlig när man igentligen bara vill sätta sig ner och gråta. U know. Men jag trivs ändå där så ska inte klaga!

Sen så har jag under veckans gång haft tid att träffa Ricki över maaassa kaffe och trevligt sällskap, vart hos pillan whit the girls och sen haft anna sovandes hos mig efter det. Har även träffat min snygging under veckan och sov där igår. Hade en riktigt trevlig kväll då också!

Alltså en lyckad vecka hittills! Bara hoppas på att helgen blir fin trots att man är så pank man bara kan bli..
kösss på daj

22 aug, lör -

hejsan!

Här kommer jag med ett litet inlägg igen :)
I torsdags så började skolan igen, vaknade upp hos Kajsa med pillan och Anna. Vi gick till skolan och jag var där ca. en timma, sen cyklade jag in mot stan, mot friheten och bättre tider. Alltså mot tandläkaren! Satt där inne i ca. en timma innan dom hade slitigt bort och slipat klart i munnen på mig. Men att de var värt de, aldrig har de vart så vita och lena innan haha :D Underbar kännsla de där.

Var ledig igår hela dagen, åkte in till stan med Anna och senare mötte jag mammsen. Gulliga underbara hon lät mig shoppa loss inne på vero moda, hitta byxor, t-shirt liknande tröja och en över tröja. typ.
Sen på kvällen åkte jag och Anna hem till viktor, för kröka lite hemma hos honom sen tog vi bussen mot pillans nya rum.
Senare mot kvällen träffade jag även philip, efter en ganska lång diskution som var som ett litet mini bråk eller vafan man ska kalla det så blev det helt plötsligt jävligt bra. På tal om allt vi prata om som jag inte riktigt minns så blev vi tsm. Man klagar ju inte direkt. Så en del saker har ändå hänt sen sist jag skrev. Bra saker också.

Nu ska jag njuta lite till av lasse musik och checka runt det sista på facebook sen blir det duschen nästa!
pussen

16 aug, sön -

Hello!
Ett under att det finns en uppdatering här i know men ah..

helgen har vart helt okej, lite för lugn än vad jag hade velat men jag lever ju som sagt så man tackar väll gud för det. Åkte hem till pappa i torsdags och har fan bara degat här typ hela helgen. Igår så blev det iallafall party ( tack gode gud ) men det blev ju ut till en ännu värre håla än själva åled. Trode typ inte det var möjligt men ah, de var de ju tydligen.
Åkte först hem till pillan med Kajsa och Anna. Gjorde oss i ordning och för festa lite hos henne, sen fick vi skjuts ut till hålan drängsred av alla ställen.. Träffade syster lillen å annie där också och kvällen vart ändå helt okej.
Mitt alkohol-omlopp var fullt ös och man var helt klart på topp!
Men efter ett tag orkade jag inte dirket mer så åkte hem och somnade typ bums.
det var nice!

Vaknade idag totalt jävla död och det kändes som om att jag blev överkörd igår eller nått. men det blev jag såklart inte men ah. You get the point.

När jag kommer hem till mammsen så hade jag tänkt lägga ut lite bilder här från sommaren efter som att jag har vart lite kass med just den delen.
Hörs och synes nu ska jag dö.
Pusss

13 aug, ons -

Hejsan svejsan.

Senaste dagarna har jag spenderat en hel del med min uderbara Gabbie och haft riktigt mysiga cach up kvällar och dagar. Har vi verkligen behövt då vi räkna ut att senast vi verkligen umgicks var för ett helt jävla år sedan, sick!
Sen har jag även umgåtts med Philip en del, riktigt mysigt.
Mindre mysigt är då detta jävla svenska sommar vädret, spyr ordentligt på det alltså. Ge mig lite sommar för helvete..

Idag har jag iallafall först kämpat halva dagen med att försöka fixa min praktikplats, vilket gick sådär.. Slutade med att jag fick en lapp med ett nummer så jag får väll försöka fixa en tid med tanten jag ska snacka med.. oooooorka.
Sen nu ikväll så gjorde jag och lillebrorsan tacos lagom klart tills mamma kom hem från jobbet, passa på att umgås lite innan jag åker iväg till paradiset åled i morgon. I morgon blir det förreste kvälls-mat på Harry's med mamma och lillebroren, tradition kallas det. Kommer bli underbart gott heheheh.

Sen så får jag väll se vad som händer i helgen, kanske vet men har inte bestämt mig än för vad jag ska göra. Vill två helt olika saker lika mycket och det är lite så där svårt att dela på sig. men aja, whatever. De löser sig :)

Snart dags att inta sängen så man kommer upp i tid i morgon då Viktor-Virre ska komma över på lite morgon kaffe! sweeeet.
Heii då!

10 aug, mån-

här kommer sämsta bloggaren i sverige med ännu ett inlägg.
datorn hos mamma gick sönder för ett tag sedan och delvis därför har det blivigt dåligt med bloggandet.
sen har jag väll helt enkelt inte pallat heller..

Mycket har hänt den senaste tiden och jag kommer knappt ens ihåg vad jag har gjort.
Men mycket party party har det blivit, en dag på lissberg med mamma, lillebror och bästis. Även en hel del tid med Viktor virre och peps från kärleken. De senaste veckorna har vart riktigt underbara helt enkelt :)
Klart att det har funnits en del konflikter från alla håll och kanter, men förhoppningsvis så lär man sig bättre av sina misstag tills nästa gång. Allt är nästan bra nu iallafall, och jag hoppas allt blir bättre med tiden..

Nu är de inte långt kvar tills skolan börjar. Den dagen blir det början på nått nytt och ett avslut på nått annat. Äntligen (!!!!) 
Nu orkar ja inte skriva meeer, byee

RSS 2.0