27 sep, sön -

Hello!

Minns inte riktigt vad som har hänt sen jag sist skrev men tänkte iallafall fylla på bloggen med det lilla jag minns.


Förra helgen var det fest för hela slanten!
På fredagen var det tänkt att det skulle bli en lugn kväll med philip men det slutade med att vi hamna på nån fest någon stans haha. Hade det sjukt trevligt iallafall :)

lördagen var jag hemma hos Kitte med hans polare och ölade framför tvn och sancka massa shitt. Senare åkte vi på en fest i Rotorp där Gabbie var.

Söndagen sen mådde man sådär, rätt sliten men då skulle man upp tidigt för att åka till Göteborg med Anna, Virre och Davve eftersom Virre har lyckats lura med mig och Anna på en Bajen match.
Stod med i klacken och hade det riktigt roligt faktiskt! :)
Alltså en riktigt lyckad helg!


Veckan har inget jätte speciellt hänt, torsdagen och fredagen var man "mässvärdinna" på bibblan eftersom niorna ska ha information om gymnasieval osv.
Jag själv gjorde inte många guide turer, blev väll någon på fredagen. Annars satt jag bara som reserv ifall någon var borta och skulle gå runt och fotografera.
Rätt så jäkla lame..


Denna helgen har jag inprincip bara vart hemma och tagit det lugnt.
I fredags var jag hemma hos Maryan och firade att hon är 17 nu. Tårta, mat, film och nice sällskap bjöds det på. Åkte där ifrån vid tio tiden och spenderade resten av kvällen med Virre.

Igår var jag bara hemma och hade familje-kväll hos pappa med tre-rättes mat och sällskaps spel. DET var sjukt längesedan man var med om nått sånt så det var ritkigt roligt faktiskt!
Idag har jag inte gjort ett piss.

pusshej


17 sep, tors -

hello!

Helgen blev riktigt awsome och jag är hel nöjd med den!

Nu har snart hela första riktigta skol-veckan gått, och ja trivs som fan i den nya klassen! Tusen gånger bättre om man jämför med den gamla. Saknar ifs Elin och Kb men vi lär stöta på varandra på skolan så det fixar sig.

Idag har vi inte haft några lektioner, utan vi har haft en friluftsdag eller va i helvete de heter haha. Var och bowlade med klassen, tycker nog jag var rätt grym ett tag. Fast jag kom sist.. blöööööh på kajsa och anna med sin jäkla tur.

Vid tre tiden idag så åkte jag in till stan och mötte upp Gabbie, vi snacka massa skit och vandrade runt i stan och kollade runt. Riktigt nice! Sen så köpte underbar hon en påse med gifflar som vi tryckte i oss nere vid nissan, så gullig hon! :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, anteligen så ska jag träffa philip en stund eller så ska jag vara med Anna-panna bästis.

Nu ska jag plinka vidare lite på gitarren, waaooo.
pussar





utvecklingstörda Kajsa & Anna :)

12 sep, lör -

Hello!

Igår var en nice dag. Började dagen tio i ett med att ha foto lektion, framkallade dom bilderna vi själva hade tagit första lektionen och det gick hyffsat okej.. Men det blev snygga bilder så jag Cajsa och Rebecca var nöjda! När lektionen var klar kom Virre och hämtade mig och Anna på skolan. Lämnade Anna i stan och åkte hem till mig och packade lite efter som att det är pappas helg nu. 

Åkte efter det till Virre och drack massa kaffe och glodde lite tv medans vi försökte komma på vad vi skulle göra till kvällen. Kvällen blev iallafall bra. Hade film kväll med han och Anna, träffade även pillan och kajsa ett tag och fick höra en go historia om fyllot Emil.. 
Sen körde Viktor hem mig och Anna till dady och vi gjorde en väldigt "tyst" entré hem.. Sorry :))

Ikväll blir det party för hela slanten! Mina favvo tjejer kommer hit, vi ska käka och göra oss i ordning sen blir det iväg på bus. Sweet! Uppdaterar när jag inte har nått liv igen, pusshaj! 

11 sep, tors -

Tjaa!

Igår var det sista praktik-dagen och den var ändå hyffsat chill. Fick va på den renoverade avdelningen, sjukt snygg! Så när min praktik vart klar så mötte jag upp mamma i stan, fick en väst och så köpte jag en blomma till Charlotte som har vart min kontakt person. Så jävla gulligt, hon började gråta när jag gav henne blommorna och blev skit glad. Själv fick man två gratis frukostar där, inte allt för illa.

När jag sen äntligen kom hem och hade duschat och sån shitt så kom oturs-anna till mig. Vi tog bussen in till stan för att köpa blommor till kajsa som fyllde 17år igår. Vi går först till torget men då är det såklart ingen blomm-gubbe kvar så vi traska in på hemköp. Hittade en sjukt fin bukett men då upptäcker anna att hon har tappat sin jäkla plånbok.. S-U-C-K, ovanligt att hon gör det lixom.. Så det blev massa krångel och vi gick bort mot bussterminalen för att snacka med dom där. Efter att anna har skämt ut sig lite så får vi vänta i en halvtimma eller nått på att bussen som vi åkte med skulle komma. Plånboken fanns på bussen och vi skyndade oss bort mot hemköp för att köpa blommorna. Men då har såklart en tant jävel tagit dom så det fick bli nått helt annat. När blommorna sen äntligen är köpta så ska vi åka hem till Kajsa och är redan då nästan en timma försenade. Blev ännu mer krångel med bussarna för Anna kunde ju inte bestämma sig för vilken vi skulle ta, men vi kom iallafall fram tillsist! Käka massa paj och snacka skit med massa brudar. As nice kväll, tack för det kajsaa :D

Vid nio kom papi och skulle hämta mig, övningskörde hem och det gick as always great. Senare mot kvällen kom även virre förbi på lite kaffe. sweet dag igår iallafall. Nu ska jag till skolan och har lite foto lektion, yeeey!
pussen


9 sep, ons -

Jahopp.. Nu är det ny dag och klockan tickar snart över till att bli tre på natten.. Men såklart är jag fortfarande helt sjukt pigg och vet inte riktigt vart jag ska göra av min energi. Tänkte försöka bli trött genom att jag skulle fixa min header men den blev sådär och jag är inte tröttare för fem öre heller. ah, kill me!

iallafall. Idag slutade jag redan klockan två och ska göra det hela veckan framöver, götttttt! Är nu på städ avdelningen men det är inte så farligt som det låter, tiden typ flyger iväg och helt plötsligt är dagen över så det är chill. Ikväll har jag umgåtts med Virre och Anna-panna, precis som jag gjorde igår. Igår chillade vi riktigt hårt och idag nästa samma. Vi alla var inte på så gott humör idag efter en seg dag men det var nice ändå!

Helgen som var nu senast var precis som alltid helt underbar! Fan, utan helger hade jag nog inte överlevt!!
I fredags så hade iallafall jag och Virre film-maraton i åled och glodde tre filmer med massa fett och cola, de gillas starkt! Så fredagen blev sjukt mysig! I lördags så åkte jag på en till 20års fest med philip, förkröka först hos honom med kittääää sen körde philips mamma oss dit. Hade det riktigt kul!
Sen i söndags så var jag inte direkt på så gott humör, men mot kvällen så dök Anna upp och ändrade på allt med film och fett :) big love to her.

Nu känner jag faktiskt att mina ögon börjar bli rätt så sömniga så tänkte tvinga på mig själv lite sömn nu.
pussen

1 sep, tis -

hejsan.

Lördagen blev fett lyckad! Åkte hem till Sarrrraaa med årets party-humör vid tio tiden, var där först av allt trevlig folk som kom sen och mötte en redan då små berusad Sara. Senare trillade mina favvo girls Anna, Kajsa och pillan in och efter en stund till lite trevliga boys. Blev bra musik, trevligt folk och såklart dricka. Hade det sjukt trevligt och när de andra sen skulle in till stan och vandra runt så åkte jag till min Philip som var hos Tommy och chillade med några andra. La oss hyfsat i tid och somnade skönt vid hans sida :)

Söndags så hände inte jätte mycket, cyklade ut till flygstaden med mammsen och köpte nya skor, i like big time dude! Handlade mat och drog oss hemåt. Lite senare mot eftermiddagen kom Viktor förbi på "bara" lite kaffe. Slutade med att gick vi en promenad upp mot Mickedala och snacka massa skit där. Sen mot kvällen ville mamma se filmen i skuggan av värmen så jag och Virre cyklade och hyrde den och sen satt hela tjocka familjen i soffan och glodde. Sjukt bra film! Efter det så bara chillade vi framför datorn och vid ett tiden gick viktor hem. Lite kaffe var det ja.. haha!

Sen har det bara vart praktik, lite annorlunda den här veckan. Är där mellan två till tio istället för åtta till fyra. Det är chill som fan och uppskattas klart mycket mer. Efter som då Ricki även han är ett natt djur så var jag hos honom efter praktiken och hemma vid två tiden igår.
 
Idag var det först praktik, fick gå hem redan klockan åtta ( wohoo ) och träffade bästiiiss, virre och ralle när jag kom hem. Haft en as nice kväll idag också. I morgon ska jag träffa my sweetie så det lär också bli en nice kväll :)

NU ska jag sova!! puss på skinkan






my new love

RSS 2.0