30 april, tors -

Hello!

Dagen har vart precis lika underbar som igår. solig och varm, hemma hade vi hela 27 grader i skuggan..
Sen har de inte vart många lektioner för min del heller ;) Ingen tyska lektion som var min första och sen råka jag helt ärligt försova mig till matte-provet som var den andra lektionen. Blev samhäll - lunch - samhäll - hem. Orkade inte idrotten, så sjukt varmt och har blåsor efter mina skor så hade inte kläder med mig heller haha.

Nu sitter jag hos bästis, ikväll blir det röj. woho vi e bäst på fest! plus att Carro ska tydligen dit med och det var ju inte direkt igår man hitta på bus med henne. Så har höga förväntningar på kvällen :)
Nya skorna ska invigas också!

skriver mer i morgon när jag sitter i tråkiga Åled (y)
Puss puss

29 april, ons -

tja!


Veckan har hittills vart sjukt bra! Som sagt ledig i måndags och igår gick dagen sjukt fort. Käka sushi på kvällen, sen åkte jag hem till bästis och softa framför tvn. pappa gillar! Efter vi vart där ett tag åkte vi hem till mig och slagga här.


I morse gick man upp och gjorde sig i ordning och var allmänt avis på bästis som fick sova vidare eftersom att hon hade sovmorgon..

Sjukt varmt har de vart idag, dött i värmen och då har jag ändå bara haft på mig kjol och linne. woho, summer feeeeeeeeling! Sluta en timma tidigare än vanligt och åkte senare in till stan för att träffa bästis, pernilla, sara & emil. Nice!


Och nu sitter man hemma och letar anledningar till att slippa plugga inför provet imorgon. funderar på att göra det nästa vecka ist..
O R K A R  I N T E .

Ha de fint och njut av solen (y) Puss puss.

27 april, mån -

Tjaaaaaaaa
Som vanligt har jag misslyckats med att försöka vara aktiv på min blogg, men men sånt händer.


Förra veckan var super skön! Inga läxor, tema dag och slutade vid 12 i fredags :) Great!
Helgen har väll också vart oförglömlig på olika vis, både bra & negativt :) Kan väll kortfattat säga att jag älskar min bästis som alltid finns där, hähä <3

Den här dagen har vart helt underbar! Inga lektioner för min del så jag sov till nio och vid tolv åkte jag till staden med Elin. Blev några kalorier rikare inklusive en ny näspircing (Y) Sen har jag även köpt mig två nya skor inför sommaren!
Vädret har även vart sjukt nice den senaste veckan, och det ska tydligen vara riktigt varmt nu den kommande veckan också! De gillar vi :)

Puss puss!

20 april, mån -

Hello.

Haft ännu en bra helg.
- lugn
- stan med Issa
- chillfestat med bästis
- gått vilse
- umgåts med Carro
Mycket nöjd!

Gjorde mitt muntliga nationella idag, gick väll sådär men vill ändå bara uppnå G så tänker väll inte klaga.
I morgon är det temadag med de konstnärliga från 1:an & 2:an. Slipper den vanliga skoldagen, inte jätte pepp på det, fast bättre än vanlig skola haha. Sen på fredag är det nationella i engelska, så efter det har vi bara geografi och efter det slutar vi. Vilket är vid 12, sjukt härligt! När helgen sen är över så är jag ledig hela måndagen, U N D E R B A R T !

Nu ska ja försöka fixa min blogg, puss puss!  ;)


17 april, fre -

god morgon!

Äntligen fredag, en skoldag till sen har man tre dagars njutning av ledighet. pappa gillar!

Födelsedagen blev bra, under skoldagens gång blev det mycket stan med Elin & Karin pgr. av håltimma osv.. ;) Vid 6 tiden trillade mormor, morbror, lina, farmor, pappa, joss, iss & anna in. Fick fina presenter minsan. Nu har man samanlagt 2000kr. Helt okej faktiskt :D
Sen när alla åkt hem så åkte jag hem till bästis och somna gott där.

Igår blev det lite stressigt på morgonen, Anna och jag försov oss 45min så det blev snabba ryck att göra sig i ordning! Sen gick torsdagen ovanligt snabbt och Anna följde med mig hem efter skolan :)

Nu ska jag ha den underbara datakunskapen, pusspuss!

14 april, tisdag -

hejsan!

Kvällen igår blev helt okej. Pappa och jag övningskörde på kvällen och det gick riktigt bra måste jag säga själv. Sen åkte jag till Mickedala en stund, efter en del krångel så slutade det med att bästisen somnade bredvid mig :)

Det var ganska segt att komma upp i morse, men i tid kom man och slutade redan vid 12.00. Åkte hem, hjälpt mamma att städa i huset inför i morgon så att det är fint. Sen nu på kvällen har jag suttit och jobbat på min jävla novell som alldeles strax är klar. äntligen..

I morgon smäller det, då blir man ett år äldre. Hela 17bast, som syster alltid säger. "Onödig ålder". bara 365dagar kvar till en ålder som iallafall inte är onödig ;D

Nu ska novellfan bli klar, puss puss!



Jag och min bäbis :) <3

1h & 8min kvar..

13 april, mån -

hej hopp och glad påsk :)

helgen blev över mina förväntningar mycket lyckad!
I vanlig ordning har det blivigt mycket tid och händelser med bästisen! Orkar inte skriva en lång berättelse direkt om helgen men det har blivigt påskmiddag, fest, lugnt hemma och chill kväll hos Kajsa.

Igår var jag och Anna hos Kajsa och hade chill kväll där. Tyvärr mådde man ganska illa när vi var vakna, kunde inte somna under kvällens gång och vid åtta på morgonen gick man upp och spydde.. Riktigt äckligt! Efter det lyckades jag somna, men det blev ynka två timmar så är ganska trött nu. Jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu :(

Nu mår man bättre iallafall och sen ska man hem till mamma.
I morgon börjar skolan igen, men jag har faktiskt inget alls emot det. På nått sätt så ser jag fram emot det.. Konstigt, jag måste verkligen vara sjuk haha..

Nu ska jag sätta mig i solen och njuta lite :)
Puss puss!

1 ½ dag kvar.

9 april, tors -

Hello!

Veckan har gått snabbt och tyvärr har min blogg inte riktigt excisterat i min värld..
I veckan har det iallafall blivit grillning med syster, Carro & Issa. Första och antadligen den bästa grillningen detta året! Sen har jag vart med Anna resten av dagarna, det blev lite impuls fest för oss igår så idag är man ju såå pigg.. (y) Smarta Sandra ska ju också storstäda sitt rum idag vilket hon inte tänkte på igår.

Påsklovet har varit bra hittills iallafall. Ska ju hem till pappa nu över helgen så får väll se om de slutar lika bra som det började.. Svårt att tro.

Ha det fint, puss puss


 







6 dagar kvar.

5 april, sön -

god dag allihopa

Idag kan man väll lungt säga att man är bakis, men jag antar att jag förtjänar det. Ganska självförvållat faktiskt haha.
Anna bästis hade pary party igår med massa, hade verkligen skit skoj! Tills alkoholen tog över min kropp..
Iallafall, tack bästis för allt!

I fredags hade man strålande sol och slutade redan klockan 10, där började mitt påskolv! Great! Jag och Karin satte oss på Espresso house i två timmar och paratade om allt mellan himmel och jord, sjukt skönt. Sen vid tre tiden åkte jag, mamma och lillebror till älskade Göteborg. Var en snabb runda inne på Ikea sen åkte vi vidare hem till moster. Hennes bäbis-mage har verkligen blivigt skit stor, så himla fint. Och Anton är den sötaste ungen på denna planeten. ah, fan va man längtar till sommaren eller, ska vara där uppe så mycket jag bara kan alltså!

sammanfattat så har jag haft världens bästa början på ett kommande underbart Påsklov!
Bara hålla tummarna för att solen håller i sig så man kan få lite mer färg :D


10 dagar kvar.


Puss!

RSS 2.0