30 maj, lör -

Dagen igår var bra.
Jag är idag sliten, trött och förkyld (y)
De va lätt värt de!

Puss


28 maj, tors -

hello!
Hade en riktigt trevlig kväll igår med två snygga brudar, Anna & Sara.
Vaknade i morse och var väll inte allt för pigg direkt. Tog bussen till stan där det har vart "Sture på stan" dagen. Gått runt och inte gjort så mycket alls, vid fyra var det guide-tur som stod på schemat för mig. Gick väll helt okej, läste kanske lite för mycket innan till men, men. Var klar och hemma vid sex..
Ikväll har jag lovat mammsen att jag ska vara hemma iallafall, annars hade det nog säkerligen blivit ännu en trevlig kväll med brudarna :)

I morgon är det typ bara chill dag, efter skolan ska jag till bästis och vara städerska hos henne för att tjäna lite små slantar. Sen på kvällen är det tjej-kväll hos Issa med joss & Carro. Kommer nog bli riktigt nice.

Nu orkar jag inte skriva mer skit, så nu ska jag dra och glo family guy för det är ett så jävla grymt program! :)
Puss Puss




27 maj, ons -

Tja!

Vart en helt okej dag. Råkade försova mig i morse så jag fick försöka fixa till en död-liknande gistalt så bra som de gick och sedan åka till skolan. Skoldagen flöt på ganska snabbt, hann även träffa Dennis en liten stund då han kom förbi. Det var inte direkt igår vi såg hah :)
Sen sitter jag här nu och oroar mig över sture på stan grejen i morgon, ska göra någon turism vandring på enelgska. Woohooouuublööööh.. 
Sen fick man årets shock idag med! Skulle gå ut och möta Anna vid bussen, så hoppade en ljushårig grej av. Blev skit fint med slingorna! :D

Nu ska jag slänga mig i dagens efter längtade dusch som jag aldrig hann med i morse! Puss Puss



Världens underbaraste vän!

26 maj, tis -

Hejsan svejsan.
Mamma har fixat med datorn där hemma, och på grund av hennes otroliga data kunskap så har det tagit lite tid för henne att bli klar och därför har jag inte haft någon tillgång till att uppdatera min kära blogg.

Men nu är den ÄNTLIGEN fixad och klar så jag kanske kan få tillbaka mitt kära datanördsliv :)

Förra veckan var sista skoldagen en onsdag, sen var man ledig torsdag och fredag. Mycket nice måste jag säga. Mitt lilla "mini lov" har vart ovanligt lugnt. Skönt!

Igår åkte min super duper underbara bästa vän Ricki till Chappen och ska tydigen jobba där nu i 3 hela långa månader. Kommer vara en tomt plats här i Halmstad utan honom. saknar honom redan, bara tanken av att vi inte kommer ses på så länge gör en lite glansig i ögonen. Men men, hann iallafall ta en sista kopp kaffe med honom innan åkte vilket jag är glad över.

Idag har man haft Geografi prov, sug kuk på det. Gick som de gick, men ganska själv förvållat. Borde kanske vara lite mer aktiv på mina lektioner tror jag.. Men nu är det bara tre veckor kvar i skiten sen är det ett helt underbart sommarlov framför mig! wohooo

Ska försöka bli mer aktiv.. Puss Puss


 - jao jao jao g dog in the house mannen
emil ville göra min blogg mer intressant att läsa, vet inte om han lyckades så där bra.. xD

mån, 18 maj -

hello!
Över en vecka sedan jag skrev nu. Har knappt suttit vid datorn så därför ännu mer dålig uppdatering här.

Veckan har vartit en del plugg men gått ganska fort. I fredags fyllde bästis 17år, och självklart var man där och sjöng för henne på morgonen och gav presenter. På kvällen var vi hos Ricki med lillkim och chillade. Riktigt nice kväll.

I lördags morgon jobbade jag med Elin, gick och la reklam på bilar i två timmar. haha lätt förtjänta pengar (y) Sen på kvällen hade Ricki en grillfest. I början var det bara Ricki, lillkim, Anna & jag. Blev som en liten förfest ungefär med bara vi fyra, men efter ett tag kom det mer och mer folk som kom och gick. Kan väll erkänna att jag inte har jätte mycket minne av kvällen men av det jag minns så hade jag riktigt skoj ;) Tack för en bra kväll!

Fast söndagen var väll kanske inte riktigt lika rolig. Kände mig tung som en elefant och hade alla de där snurrande och bankande fåglarna runt mig som i den där treo brustabletts reklamen.. På eftermiddagen någon gång när man piggnat till gick jag och Anna hem till mig, käkade och kollade på filmen "Marley and me". Grät nästan lika mycket till filmen som boken, fast tycker fortfarande att boken är tio gånger så bra! När kvällen närmade sig så fick Anna för sig att hon skulle lära sig spela gitarr, så hon satt nog i över två timmar och "spelade" :) öronorgasm..

Nu ska jag kila och käka lite, puss!

8 maj, fre -

hellu!
Dags för lite uppdatering här märker jag.

Under dessa tre ouppdaterade dagarna har jag träffat Ricki, var ju ett tagsedan vi sågs nu så blev en del catch up. Vilket jag älskar, mahaha. Sen har jag flyttat boet till pappsen, blir ännu en helg i Åled! (Y)..

Idag, den här kära älskade fredagen har sandra vart hos tandisen. Hade höga förhoppningar om att bli av med tandställningen. Men ACK så fel jag hade  :( EN ynklig tand går lite för mycket bakom den andra, så från och med idag ska jag ha gummiband OCKSÅ i käften över sommaren.. Emo stavas det.
Men men, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!

Men skrotet ska inte få mig på depp humör för ikväll är det party med massa underbara människor. De gör en alltid på gott humör!

Nu ska jag springa upp till min plingande mobil på övervåningen, haha
Puss puss

5 maj, tis -

Tja!

Sitter nu nöjd över en bra dag och nästan helt frisk.
Vaknade av att mamma väckte mig och sa att vi åker till mr. doktor om en och en halv timma. Gjorde mig snabbt i ordning i någon slags robot-trans där mitt huvud fortfarande sov. Visade sig sen som tur var att det inte var någon halsfluss vilket fick en att pusta ut av lättnad, ingen jobbig pencelin för min del!

Sen efter det så shoppa jag och mamma loss totalt inne i stan i ca. 4 timmar. Nytt för idag blev två tröjor, en klänning, smycken & hår-stuff. Like it alot!

Nu sitter jag och väntar på bussen mot Anna och är fortfarande sjukt mätt efter min "kalorifria pizza (...)" som slank ner för en halvtimma sedan. Bästis och jag har inte träffats nu på hela fem dagar.. Längsta vi vart i från varandra nu sen typ vintras :o OH.. MY.. GOOOOOD!

Bussen mot bästis går om tio minuter så det börjar bli dags att avsluta här,
Puss puss!

4 maj, mån -

Läste innan idag ut boken "Marley och jag"
Helt klart en va de bästa böcker jag någonsin läst, har aldrig gråtigt eller skrattat så mycket till en bok!



4 maj, mån -

hej alla krya.

Helgen har vart riktigt nice! Lördagen blev först en massa övningsköra, sola & på kvällen vart de party. Var hos Pernilla med Elin, haha blev en riktigt lyckad kväll (y) Plus att jag har fått tillbaka min älskade mobil!! :D
Men söndagen blev inte riktigt lika bra. Mådde väldigt illa och var alldeles öm i huden, pappa drev med mig och sa att det kallades bakfylla. Men det visade sig såklart sen att jag hade feber. Så nu sitter jag här med 38.9 i temp och svullna halsmandlar :( Ush trist att vara sjuk, och det är verkligen helt fel vecka att bli det också.

igentligen matte prov idag, samhälls prov i morgon, tyska prov på tors och en svenska inlämning...


Nu ska jag tycka synd om mig själv framför en film, puss!


1 maj, fre -

goddagens alla pigga!

kvällen igår var mycket händelserik! Nya skorna fick ett bra betyg, men fötterna har fått ta stryk efter som att de var på hela kvällen.. Sen har jag och bästis haft vårt värsta bråk hittills, men de slutade bra vilket är de som betyder haha. ILY! Sen tappa jag även mitt käraste liv/mobil igår, man kan ju lika gärna bara döda mig känns det som, buhuuuu!

Idag vakna jag och bästis lite halv nyktra och gick upp som zombies och försökte sminka och fixa bort gårkvällens resultat av våra utseenden.. gick sådär haha. Sen har jag bara solat och njutigt av solen hela dagen lång. Härligt!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, sova ut och i morgon blir det förhoppningsvis party igen :D
Nu ska jag äta grillat, mums :))) PUSS

RSS 2.0