24 jun, ons -

hello!

Annas fest i måndags var så jävla lyckad, precis som alla hade räknat med. Trots att saker gick lite snett på slutet så var det en så jävla gryym kväll! Tack bästis! <3

Igår gjorde jag inte jätte mycket. Vid eftermiddagen kom Dennis förbi på en kopp kaffe och vi satt och snacka lite skit. Sen på kvällen kom RICKII till halmstad, vart helt överlycklig! Saknat honom så jävla mycket alltså. Vi åkte inom donken och den rika jävlen bjöd såklart. I'm a gold digger, that diggs on you ;)
Åkte sen vidare hem till honom, satt ute i det sköna sommar natts vädret och snacka massa skit i evigheter. Så sjukt att det är så varmt ute just nu, trode aldrig sommaren skulle komma tillbaka igen efter den kyliga vintern.

Idag vakna vi upp utvilade och på gott humör. Åkte inom stan och han fixade lite ärenden, sen shoppa han sönder sin lön och köpte riktigt snygga kläder!

Nu sitter jag här i skjorts och en slapp t-shirt och dör av värmen. Vid fem blir det grilldags med underbara människor! :)

Hörs och syns, pusshaj

22 jun, mån -

heej!

Helgen har vart helt okej faktiskt!
Midsommar var så sjukt jäkla grym! Åkte hem till bästis, käka go mat och förfesta med henne innan det blev vidare till en annan fest. Var där och hade ganska kul, blev sen vidare till stan med Anna & Emil. Hade så jävla skoj, lite olika händelser gjorde kvällen guld värd. Speciellt då det blev officiellt att jag och Anna var här och hälsade på från Göteborg.. ;)
Annars har jag bara vart hos pappa och chillat. Övningskörde igår, gick skit bra och pappa verkar väldigt stolt och skryter över mig.. Hm.. Känns lite dumt men jag är nöjd ! :D haha!

Nu ska jag snart in till stan och om jag hittar fina grejer blir det shoppa sönder! Fick 500kr till av mormor för att jag har vart så duktig så har 1000kr att shoppa för nu, inte helt fel för en vanligtvis pankbrud som mig.
Sen ikväll blir det mega partyyy, cant wait! Kommer bli så jävla grymt känner ja på mig.

Ha de fint så uppdaterar jag någon annan dag i mitt liv. Pussssar

19 jun, fre -

Hello!

Jag måste börja inleda detta blogg inlägget med att säga att jag hoppas att vart enda jävlen verkligen njuter av varje jordgubbe den har stoppat i sig. Jag har jobbat från klockan sex på morgonen till eftermiddagen med plocka en massa jordgubbar i tre dagar. Jag, mormor & 50 polacker. I ös regn, stekande sol och vind har jag slitigt, kommit hem med träningsvärk så det räcker och blir över, sommat vid nio tio tiden och kommit hem till Halmstad med 1650 :- idag !
Jag är nöjd!

Idag är det då midsommar och jag har ännu inte en aning om hur jag ska spendera min kväll. Lugn? Vild? Who knows..
Nu ska jag ställa mig i en lååång varm dusch och njuta av att vara rik igen :)
Puss Puss

15 jun, mån -

Tja!

Inte orkat uppdatera. Men de har vart chill kvällar och galna kvällar den senaste veckan kan jag lova. Sen får man väll säga att man är lycklig över att det äntligen är sommar lov. Fast första gången de verkligen känndes som sommarlov var fan i Lördags!
Blev en liten roadtripp med Dennis och Anna, hann träffa Martina och sen annat roligt folk inne i stan en stund. Fett chill kväll och den var så jävla bäst.
Söndagen vaknade jag upp bredvid bästis i hennes sköna säng med en katt som klättra runt och klängde ööööver allt.. Åkte sen hem till Ricki där han hade lite gäster över för att fira att han har fyllt år. Trevligt as always!

Idag har jag vart i stan med Emelie, riktigt längesedan vi träffades nu och de var så jävla nice å snacka om all skit som hänt sen sist.

Nu ska jag käka lite jordbubbar och NJUTA innan jag har förätigt mig på de.
Jävla jobbigt vecka som kommer alltså.

Gbg i morgon, sen ner till mormor på kvällen
jobba med att plocka jordgubbar med mormor tills på tors
sen midsommar på fredag.


Sommar lov var det ja! Puss Puss

9 jun, tis -

Är verkligen skit glad idag.
Igår kom impuls-Ricki ner till Halmstad. Vi hyrde film och köpte onyttigt. Efter en halv bra film åkte vi hem till Jalle och drack kaffe med Lotta en stund. När vi vart där ett tag åkte vi bort till Lillkim baby och umgick med honom . Efter det åkte vi vidare hem till Ricki igen. Var där ett tag, sen hämta vi upp Jami och körde mig hem. Riktigt trevlig kväll alltså!

Livet rullar verkligen på just nu, inte så konstigt kanske att man är lycklig när sommarlovet bara är två dagar ifrån en. Det enda som inte stämmer riktigt med lyckliga mig är att bästisen är sjuk, krya på dig!
Men sen fick jag för bara någon timma sedan reda på att Lillkim klara körkortet, mega stort grattis till honom! Nya taxin maybeee?? ;) hahaha.
 
Ha det fint så ska jag försöka fortsätta vara duktigt på att uppdatera bloggen! Puss Puss


http://www.youtube.com/watch?v=2VIowekc9Sk
blir ju inte mer än på gott humör av låten!


Mån, 8 jun -

Hello hello!


Helgen har vart bra, så den är godkänd.
Fredagen blev inte riktigt som tänkt, men det var ändå trevligt. Var med mina underbara vänner Anna & Josse.
I lördags så åkte jag mot kvällen hem till Anna där också Pernilla var. Men efter som mina kära bästis är sjuk så var stackarn såklart säng liggandes. Så när de sen hade sminkat av sig och la sig ner för att hyra en film så åkte jag hem till Wendela som hade 18års-fest. Hade en mycket trevlig kväll med mina fyllesvin Elin&Kb.
Söndagen
var jag ganska seg och trött, satt och ritade nästan hela dagen till lifehouse musik. Helt underbart! Sen var det även en otålig dag då jag gick och väntade på besked om att min nya kusin skulle komma till världen. Vid 8 får mamma ett sms av Roger att en flicka har fötts. Mamma börja gråta. Senare skickar han även en bild. Mamma börjar gråta. Det är väldigt mycket lycka här hos oss just nu haha.
 Det är lite läskigt, för jag hade under natten till söndagen drömt att mia skulle föda en tjej igår då. Scary.. :p

Idag
har jag då inga lektioner och såg fram emot en skön dag. Men bara dörför har mamma skickat på mig massa uppgifter om att rensa lite i rabatterna, dammsuga & fixa disken. Sen ska jag även försöka fixa mitt busskort och sen åka till skolan för att snacka med Hallon om min praktikplats.. hm.. O R K A R  I N T E
Puss Puss



4 jul, tors -

Herre gud vilken jävla morgon jag har haft!

06.30 går jag upp för att duscha, gör mig i ordning och är klar ungefär 07.20. Går ner och gör lite frukost, kollar på schemat för att se vad för lektion jag har. Tyska står det då såklart, den enda kursen som redan är klar. Detta innebär att jag börjar 09.50 och hade kunnat sova bra mycket längre. Sitter av tiden vid datorn en stund och kollar upp bussarna. Bussen ska gå 09.24, men så glömmer jag av tiden och ser att minutvisaren står på 20 och skyndar mig ut. Bussen är såklart försenad och helt plötsligt får jag även äcklig jävla fågelskit på min tröjärm, I denna stund som jag får den äcklade paniken så kommer också bussen.. Väl framme på skolan torkar jag bort skiten och går upp mot klassrummet. Ingen där. Kollar på klockan som hänger på vägen och den visar 08.40. Jag är alltså en timma för tidig..

Älskar att jag är så pigg och vaken på morgonen alltså!
Puss Puss

2 juni, tis -

Hello!

Underbar början på dagen.. Försov mig såklart till skolan. Men har iallafall vart rätt pigg under dagens gång så det var lätt värt det. Sen har man vart med Ricki idag också, riktigt trevlig. Han har vart så kreativ, nästan lite impad haha. Bytade högtalare i bilen, men så passade inte de nya såklart där de andra högtalarna hade vart, så silvertejpen kom fram och fick bli en nödlösning sålängre. Mycket fint! (y)
Nu ska jag snart (försöka) göra kompliserad mat med lillebror, sen blir det nästa buss mot bästis!

Mycket nice dag. Puss puss
3 veckor kvar, sen har jag nog metall fri mun! hoppas, hoppas, hoppas!

1 jun, mån -

Tjaaa

I lördags vaknade jag upp trött, varm och seg hos en kompis. Var hemma vid tre tiden och la mig ute och sola hela eftermiddagen. Mot kvällen kom Sara & Anna till mig, blev party party igen. Hade det riktigt kul, och träffade en gammal barndoms kompis igen vilket var en riktig shock. Kvällen var och började bra, men slutade med bråk tyvärr.

Söndagen vaknade jag upp hos bästis, det första vi gjorde var att lägga oss och steeka i solen. Ey leeeen, kolla sooleeen ;)
Åkte hem, grillade gott och firade mors dag senare mot kvällen. Bråken från gårdagen löstes fint också förresten.

I dag vaknade jag med bara två timmars sömn bakom mig, helt sjukt varmt på mitt rum! Hade bara bild i skolan och sen var det ingen engelska så var hemma vid tolv redan. Dränkte mig själv i sol-olja och stekte sönder mig själv i några timmar ute på altanen. Så jävla skönt. Sen nu mot kvällen dök Issa upp, vi tog vårt första kvälls dopp vid Brottet. Mysigt och skönt efter den varma dagen!

Tror inte jag glömt något, skriver i morgon om jag får tid till det. Puss Puss

RSS 2.0